Website beveiligen

Website beveiligen is belangrijk de dag van vandaag. Veiligheid is in het hoofd van alle internetgebruikers.

Met identiteitsfraude, spionage en malware in opkomst is het van vitaal belang om de gegevens van uw klant veilig te houden, zodat ze zeker terugkomen. Het is erg belangrijk om een veilige verbinding te maken tussen uw website en uw gebruiker om te beschermen tegen snode handelingen. Bij Apex Global Solutions geloven we dat veiligheid de grootste prioriteit heeft. Uw bedrijf is afhankelijk van mensen die erop vertrouwen dat u en uw affiliates betrouwbaar en goed bedoeld zijn. Wanneer u werkt met de e-mail adressen van klanten, telefoonnummers, creditcards en sofi-nummers werkt u direct met hun leven. Er moeten stappen worden genomen om ervoor te zorgen dat uw gegevens en de gegevens van uw klanten zo veilig mogelijk zijn.

Beveiliging van de website
Wat kunnen we doen?
Wij ontwikkelen websites en webapplicaties met het oog op de veiligheid. We werken samen met de open-sourcegemeenschap en zoeken naar de nieuwste kwetsbaarheden en softwarepatches. We beschermen de integriteit van uw website en diensten. Beschermen tegen Dos-aanvallen, XSS, SQL, RFI, DFI-aanvallen (veel voorkomende kwetsbaarheden van websites). We integreren SSL (encryptie tussen pagina’s op het web) om veilige verbindingen in uw hele site tot stand te brengen. We zullen u helpen om te controleren of de gegevens van uw klant authentiek zijn (beveiliging voor u) en ervoor zorgen dat hun privacy correct wordt behandeld (beveiliging voor hen). Ook een Phishing campagne is aanbevolen.

Hoe kunnen we de integriteit van uw website beschermen?
Of u nu een op maat gemaakt CMS nodig heeft of dat we een open source CMS integreren, we moeten ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen er gebruik van kunnen maken. Organiseer uw bestanden op zo’n manier dat bij het uploaden de inhoud toegankelijk is voor geautoriseerde personen. Het kunnen toevoegen en/of verwijderen van content is het allerbelangrijkste voor het onderhoud van een website. Gecompromitteerde website integriteit zal iedereen toelaten. Hackers kunnen uw informatie gebruiken zoals ze willen. Laten we ons daartegen beschermen.

 

Aanbevolen partners

Camerabewaking nodig? Wij helpen u bij de keuze van de juiste beveiliging. Bewakingscamera kopen?  Ontvang meteen een gratis offerte van de beste bewakingscamera’s.


Office365intranet gezocht? Dan zit je hier goed. Bij ons vind je een overzicht van interessante bedrijven die software verkopen. Win uw productiviteit terug. Involv is het kant-en-klare intranet dat u helpt om uw medewerkers te verbinden, te betrekken en te informeren. Het integreert al uw favoriete hulpmiddelen.